İngilizce özel ders fiyatları İngilizce öğrenmek için araştırmalar yapan ve bu dili nasıl öğrenmesi gerektiği konusunda kafa yoran insanları.

İngilizce Özel Ders Fiyatları Nedir ?

İngilizce Özel Ders Fiyatları hakkında Bilgi



 İngilizce özel ders fiyatları İngilizce öğrenmek için İngilizce Özel Ders Fiyatları ile ilgili araştırmalar yapan ve bu dili nasıl öğrenmesi gerektiği konusunda kafa yoran insanların en büyük tereddüte ve yanılgıya düştükleri konulardan biridir İngilizce özel ders fiyatları. Özellikle, İngilizce dilinin nasıl bir dil olduğu ve öğrenilirken nelerle karşılaşılacağı konusunda bilgi sahibi olmayan kişiler, İngilizce öğrenmek isteyen birine rast geldiklerinde yada dostlarından biri İngilizce öğrenmek istediğini söylediğinde hemen   İngilizce özel ders fiyatları hakkında ahkam kesmeye başlarlar. Hele hayatlarında İngilizce ile hiç ilgilenmemiş kişilerin İngilizce ile ilgili  İngilizce özel ders fiyatları gibi konularda fikir yürütmesi  traji komik bir durum yaratmaktadır. İngilizce öğrenmek isteyen kişilere çevreleri tarafından İngilizce Özel Ders Fiyatları için çeşitli önerilerde bulunulur. Kimisi bir kursa gitmesini kimisi de İngilizce öğrenmek için özel ders alınması gerektiğini söyler. Her iki yolu da irdelemekte yarar var.

 İngilizce özel ders fiyatları:

İngilizce özel ders programlarına katılarak İngilizce öğrenmek isteyenlere çevreden gelen ilk eleştiri İngilizce özel ders fiyatları ile ilgili olanıdır. Zira, herkesin kafasında   İngilizce özel ders fiyatları ile İngilizce özel ders programlarının çok pahalı olduğu konusunda ortak bir kanı oluşmuştur ama bu gerçekten böyle midir yani İngilizce özel ders fiyatları herkesin sandığı gibi yüksek midir. Bu   İngilizce özel ders fiyatları konusunun açıklığa kavuşması için her iki şekilde de verilen İngilizce eğitimin yöntemlerini bilmek gerekir. Hemen açıklamaya başlayalım. Bu  İngilizce özel ders fiyatları konusunda fikir sahibi olan ama bilgisi olmayan insanların şunları bilmesi gereklidir.


1.İngilizce eğitim kalabalık gruplarla alındığında 4-5 derste öğretilen bir konu; İngilizce özel ders programlarında yaklaşık olarak 1 ( bir derste) öğretilir. Şimdi bu gerçekten yola çıkarak İngilizce özel ders fiyatları konusunu inceleyelim. Kalabalık gruplarla yapılan bir İngilizce programına katıldığınızı var sayalım. Bu program 120 derslik bir İngilizce programı olsun ve haftada 2 gün giderek, programın 5 ayda biteceğini söyleyelim. Bu program için ödenen fiyatta ayda 250 liradan 1250 lira olsun. Şimdi bu İngilizce programı birde İngilizce özel ders programını baz alarak fiyat açısından inceleyelim. Bu 120 derslik İngilizce programı İngilizce özel ders programı alındığında 30 derste biter. İyi bir hocadan İngilizce özel ders alındığı ve her ders için ders başına 50 lira ödendiği varsayılırsa , 30 ders için ödenmesi gereken fiyat 1500 lira olacaktır. Şu halde 1500 lira ödeyerek rahat ve sakin bir ortamda İngilizce özel ders almak mı daha iyi yoksa kalabalık bir grup içinde 1250 lira ödeyerek ve anlamadığınız her hangi bir konu hakkında grubun  kalabalık olmasından ötürü soru sormayarak İngilizce öğrenmek mi daha iyi ? Bu gibi bir durumda neyin daha iyi neyin daha ucuz yada pahalı olduğuna İngilizce öğrenmek isteyen kişinin karar vermesi gerekli.  Ama aradaki küçük bir fark nedeni ile İngilizce özel ders rahatlığını bırakmak ne derece  de akıllıca bir karar olur. Ayrıca, İngilizce özel ders fiyatlarının üzerinden, İngilizce ders almaya daha az bir süre gidileceğinden   İngilizce özel ders alındığında, varılması gereken İngilizce seviyeye daha kısa bir süre de gelineceğinden tüm bunları yapmak için yapılacak masrafları düşersek , kalabalık grup fiyatları ile İngilizce özel ders fiyatları hemen , hemen denk olacaktır.

 

Leave a Comment