İngilizce özel ders platformlarında uygulanan İngilizce özel ders programlarında İngilizce.

İngilizce Özel Ders ve İngilizce

İngilizce Özel Ders Ve İngilizce Eğitim

 

1  –   İngilizce Özel ders ( Bire bir – İngilizce Özel ders )
2 –   İngilizce Özel ders – 4 kişilik gruplarla yapılan  İngilizce Özel ders )

İngilizce özel ders platformlarında uygulanan İngilizce özel ders programlarında İngilizce öğrenmek için yer almak ve bu yolla İngilizce öğrenmek mantalite işidir bir tür. İngilizce Özel Ders her kesin kabul edebileceği bir İngilizce öğrenme yöntemi değildir. Daha çok , daha önce İngilizce ile içli dışlı olmuş , çevresinde İngilizce bilmemekten kaynaklanan bir takım hoş olmayan olaylar yaşamış kimselerin çevresinde bulunduğu yada çocuklarının İngilizce eğitimi olmayışından dolayı iş hayatında onların yaşadığı sıkıntılara ortak olmuş ve üzülmüş insanların daha çok rağbet edebileceği ve bir an önce İngilizce özel ders programlarına katılarak İngilizce öğrenme işinin halledilmesi gereken bir konu olduğunu anlamış ve inanmış insanların mantıklarının kabul ettiği bir yöntemdir İngilizce özel ders programları. Bu tür bir takım hoş olmayan olayları yaşayarak İngilizce bilmemenin sıkıntılarını yaşayanlar için akıllarının bir köşesini yerleşmiş en kestirme yoldur İngilizce özel ders alarak İngilizce öğrenmek.

Bu nedenle bu tür insanlar İngilizce özel ders platformlarındaki İngilizce özel ders programlarında düzenlenen İngilizce özel ders etkinliklerinde İngilizce öğrenmek istediklerinde ve bu tür bir aktiviteye hazır olduklarını hissettiklerinde, hemen bu işi çözmek için araştırmaya başlar ve İngilizce öğrenmek için bu işi en kısa ve kestirmeden  İngilizce özel ders programlarıyla halletmenin yollarını arar. Bunun da tek yolunun İngilizce özel ders platformlarında uygulanan İngilizce özel ders programlarına katılmak olduğuna inanır ve eğitim alabileceği bir İngilizce özel ders programı aramaya başlar. Mantıken İngilizce özel ders programlarına katılarak İngilizce öğrenmenin tek yol olduğuna inanmış bu kişiler , istedikleri gibi bir ortam yada yararlanabilecekleri bir program ve İngilizce hocası bulduklarında İngilizce eğitime başlarlar. İngilizce öğrenmek için mantıken kabul edilen tek yöntem özelliği taşıyan İngilizce özel ders programları ,  gerçekte, başlanıldığında hele daha önce bir takım kurslara gitmiş ,  İngilizce öğrenememiş yada eğitimi yarım kalmış yada öğrenebildiği 5-10 kelime , ile ortada kalmış ve öğretilenlerin hiç bir işe yaramadığını görmüş, verdiği binlerce liranın boşa gittiğini ve de zamanının boşa geçtiğini anlamış biri, İngilizce özel ders platformlarında uygulanan İngilizce özel ders programlarına katıldığında, İngilizce özel ders platformlarında uygulanan İngilizce özel ders programlarının etkinliğini bire bir yaşadığında ne kadar pişman olur. Ama elbetteki kaybedilenlerin geri gelme imkanı yoktur. Giden gitmiştir. Kalana bakmak gerek. Zararın neresinden dönülürse kardır atasözü ve mantığına inanarak , elinden gelen tüm çabanın gösterilmesi ve İngilizce özel ders programlarına dört elle sarılınması gerekir.


İngilizce Özel DersYalanlarla boş tencereler yada boş kovalar eğer dolabilseydi dünyada da açlık ve susuzluk diye bir şey olmazdı. Ama  aklın yolu birdir. İngilizce özel ders platformlarında uygulanan İngilizce özel ders programlarında İngilizce öğrenmek isteyenlerin yabancı bir ülkede yaşadığını, halkın konuştuğu ana dilin İngilizce olmadığını, İngilizcenin sadece gerektiği zaman iş hayatında yada eğitim de veya kültürel konularda kullanıldığının farkına varılsaydı, İngilizcenin ancak İngilizce özel ders platformlarında uygulanan İngilizce özel ders programlarında İngilizce özel ders alarak öğrenebileceğinin bir gerçek olduğunu fark ederlerdi insanlar. Kalburla su taşımak nasıl ki imkansızsa, ana dişli İngilizce olamayan bir ülkede de İngilizce öğrenmek kurslarla, kalabalık gruplarla,lay lay lomla öğrenilmez. Gerçekten İngilizce bilmeye her hangi bir nedenle ihtiyacı olanlar bunu ancak İngilizce özel ders programlarına katılarak başarabilirler. Ama İngilizceyi İngilizce özel ders alarak öğrenmek pahalıymış. O kadar para ödenir mi? Bunun daha ucuz bir yolu yok mu?Gibi bir takım yakınmaları duyar gibiyim . İyi de İngilizce öğrenenler, öğrendikleri İngilizce ile her kes üç otuz paraya çalışırken, onlar İngilizce öğrendikleri yada bildikleri ve kullandıkları için aldıkları fazla ücreti, kendilerine İngilizceyi öğretenlere,” sayende çok para kazanıyorum ” ” ilk maaşımı sana getirdim ” diyecekler mi acaba ? Her olumlu olayın kesinlikle bir karşılığı bir bedeli vardır. Elbette İngilizce özel ders programlarına para ödeyeceksiniz ama öğrendikten sonra kazanacaklarınız daha önce verdiklerinizi kat be kat aşacak ve rahat edeceksiniz.

Bedel ödemeden rahat bir yaşam sürmek imkansız. Ödeyeceksiniz sonrada bir ömür boyu bunun nimetlerinden yararlanacaksınız. İngilizce özel ders de İngilizce özel ders platformlarında uygulanan İngilizce özel ders programlarına katıl, öde , öğren ve rahat yaşa.

 

Leave a Comment